Flytting til nye og spennende lokaler!

IMG_20140629_173531Som dere sikkert vet nå så er da Hackheim boligløse, som dere kanskje også vet så jobber vi sammen med Spillmakerlauget Midtnorge om å starte det vi tror er byens kuleste cafe, bar, coworkingspace og så klart hackerspace.

Helt siden den kjedlige dagen her på nyåret hvor nyheten om at SINTEF hadde behov for «brakka» til egne behov igjen så har vi i kjernen jobbet hardt med å finne nye lokaler og vi må si at responsen var stor og det var mye goodwill i byen og folk som syntes Hackheim var noe som fortjente å eksistere videre og på det tidspunktet var det godt å vite da vi i styret var passe nedfor.

For dere som ikke er oppdaterte på hvordan ståa er nå, det er sikkert en god del av dere da hovedfokus i det siste har vært å få alt som er verdt å ta vare på inn i en container og alt vi ikke har hatt mulighet til å ta vare på over i andre sine hender eller på fyllinga, nå er da brakka tom, nøklene er overlevert til SINTEF, Snorre, Erlend og Embret har sikkert kroniske ryggproblemer etter tidenes skippertak sist helg og Hallvard har stokk etter at han slapp en svær pult på foten.

Det var med vemod at vi låste døra for siste gang nå på søndag men framtidsplanene er store(og nære), en av de vi kom i kontakt med når vi varslet dere om at kontrakten vår var oppsagt var nemlig Marius Thorvaldsen og gutta i Spillmakerlauget Midt, de jobbet med prosjektet «spillbar/work-work» som da består av baren spillbar og coworkingspacet work-work og vi har også fått innpass i dette opplegget, for tiden jobber vi med å skaffe mer sponsormidler da husleia vår øker (2500kr/mnd for 400m^2 er jo tross alt nesten komisk).

Planen er at dette skal befinne seg nederst i Munkegata og framover er møtevirksomheten for oss i kjernen relativt hektisk og om alt går som vi planlegger så er Hackheim 2.0 oppe å går i en åpen beta til Makerfaire i august.

GIT Pull request #1 Hackheim v.2.0:

9:   - Inefficient memory allocation
  9: + More space efficient, auxilary features such as lavatories and hangout zones expanded to larger domain

20:   - Fridge kiosk from soviet union with frozen pizzas and soft drinks
  20: + bar with fresh foods, soft drinks and beer

31:   - Decentralised work environment
  31: + localised work environment to improve communications and avaibility

42:   - Complex routines for visitor throughput
  42: + Easier methods of throughput //garbage collection might need improvement

53:   - The cake is a lie (HL3 confirmed?)
Publisert i Nyheter

Legg igjen en kommentar